Af Pia Osbæck pia@bureaubiz.dk
Fra venstre: Thomas Høgebøl og Mikael Jørgensen

Mikael Jørgensen bliver forfremmet til øverste chef for godt 800 medarbejdere for NoA i Norden, og &Co. får dermed en ny ansvarlig i Danmark.

The North Alliance (NoA) blev dannet i 2014 af syv førende nordiske bureauer, med &Co. som eneste danske bureau i den nye familie.

Nu bliver CEO for &Co. Mikael Jørgensen forfremmet til koncernchef. En post, han overtager fra grundlæggeren af NoA, Thomas Høgebøl, som fortsætter som arbejdende bestyrelsesformand.

Ledelsesskiftet betyder samtidig, at Ørnulf Johnsen, der kom til &Co i 2014 som strategy director, overtager ansvaret for &Co. med reference til Mikael Jørgensen, der fortsat er ansvarlig for NoA’s aktiviteter i Danmark.


Ørnulf Johnsen

Ændringen skal ses som et signal om, at NoA øger det internationale fokus, siger Thomas Høgebøl i en pressemeddelelse:

”Vi var ambitiøse i 2014, da vi delte vores drømme og mål. Vi ville bygge den førende nordiske koncern med de bedste talenter indenfor kreativitet, teknologi og data. Jeg tror, vi er lykkes. Nu er vi klar til at skrue op for væksten og skalere den platform, vi har skabt. Det kræver, at vi retter blikket udad, sætter nye mål internationalt og arbejder med at udvikle gruppen sammen med vores partnere og medejere. Mikael har gjort et fantastisk stykke arbejde for NoA i Danmark, blandt andet med datadrevet markedsføring og udviklingen integrerede løsninger. Han tager over som koncernchef og vil løfte gruppen ind i et nyt og spændende kapitel med stærk støtte fra lederne i Norge, Sverige og Polen.”

Fra den nye danske koncernchef lyder det:

”Jeg er enormt beæret over at kunne overtage stafetten efter Thomas. Til trods for pandemien står NoA stærkere end nogensinde. Talenterne i NoA er virkelig top class, og nu skal vi løfte vores samarbejdsmodel, vores kultur og vores kompetencer til et nyt niveau, både i Norden og internationalt. Derfor glæder jeg mig enormt til at komme i gang, til at møde nye ansigter, både blandt kunderne og i NoA,” siger Mikael Jørgensen.

NoA’s nuværende bestyrelsesformand Fredrik Gyllenhammar Raaum fra Norvestor træder ind i rollen som vice-bestyrelsesformand.

Kommentarer

Få nyhedsbrev

Tilmeld dig Bureaubiz’ ugentlige brief om bureauer, reklamefolk og marketing - og kom bedre rundt om branchen hver dag.

Tilmeld nyhedsbrev
En del af Creative Club