&Co har gaflet tele-kunde

Peter Engholm
peter@bureaubiz.dk

Danmarks næststørste teleselskab har besluttet at udvide bureaupaletten. &Co kommer til at arbejde på både erhverv og en kommende 4G lancering.

For få uger siden kunne &Co smykke sig med titlen som image-konge i den årlige MyImage analyse fra MyResearch og Bureaubiz.

Til undren for nogen – for 2012 havde ikke været et år, hvor bureauet havde gjort meget væsen af sig.

Det har man så gjort siden. I sidste uge vandt &Co konkurrencen om Skrab og Keno fra Danske Spil, og nu viser det sig, at bureauet også er begyndt at arbejde for Telenor, der er Danmarks næststørste teleselskab.

Telenor bekræfter valget af &Co efter en proces, hvor flere bureauer deltog. Der er tale om erhvervsbudgettet, men mere detaljeret ønsker teleselskabet ikke at være.

Bureaubiz kan tilføje, at  konkurrencen bl.a. havde deltagelse af Telenors bureau på privat, Bates Y&R.

Ifølge Bureaubiz’ oplysninger har erhvervsbudgettet aldrig været placeret som sådan hos Bates, og aktiviteten har ikke været stor. Derfor kan man ikke som sådan tale om, at bureauet har tabt budgettet.

Telenor Erhverv samarbejder også med Wunderman på bl.a. dialog, og dette samarbejde er ikke anfægtet.

Valget af &Co som Telenor Erhvervs bureau indebærer også, at Bates og &Co nu er bragt sammen omkring Telenors 4G-lancering – en opgave, som Telenor dog ikke på nuværende tidspunkt vil udtale sig om.