Co+Høgh henter ny direktør hos Sepia

Peter Engholm
25@mail.dk

Den nye direktør skal med til at lede bureauet og bliver partner – men får ikke titlen som adm. dir.

Sidst i maj sagde Christoffer Back pænt farvel til posten som adm. direktør og partner i Co+Høgh, og Gaute Høgh vendte i den forbindelse tilbage på den titel og funktion, han havde haft før.

Der var ifølge Gaute Høgh ikke umiddelbar udsigt til at en ny adm. dir. ville blive ansat, men i tiden op til sommerferien lød det dog fra en række forskellige kilder, at Gaute Høgh allerede havde fundet en afløser for Christoffer Back – og ham selv – på posten som adm. direktør. Konkret blev Tore Pein Jensen fra Sepia udpeget. 

Nu bekræfter Gaute Høgh rigtigheden af de oplysninger – dog kun delvist. For nok skal Tore Pein Jensen med til at lede bureauet – men han får ikke titlen af adm. dir.

“Tore Pein Jensen skal være med til at lede virksomheden og køre vores store kunder, heriblandt 3. Men det bliver med titel af direktør. Jeg beholder selv titlen som adm. direktør,” siger Gaute Høgh, og fremhæver, at Tore Pein Jensen har både ledelseserfaring og erfaring med teleselskaber. 

Tore Pein Jensen kommer oprindeligt fra kundesiden, idet han har været otte år hos TDC, hvor han sluttede som marketingdirektør for Fastnet Norden.

Han kom til Sepia sidst i 2008, hvor han også havde titel af direktør. Hos Co+Høgh får Tore Pein Jensen også status af partner.