Creative Circle Award bliver en frokost i det grønne

Pia Osbæck
pia@bureaubiz.dk

Creative Circle Award bliver holdt på Frederiksberg ude i det fri med varmelamper og parasoller. Der er plads til 250 fysiske deltagere, og ellers kan man følge med på Facebook.

Sidste år var Creative Circle Award en af de få awards, der faktisk blev afholdt fysisk. Den gang var det på et værtshus i København.

I år bliver det så til en invitation til frokost i det grønne. Med varmelamper, hvis det bliver koldt og parasoller, hvis det bliver regn.

Det hele løber af stablen den 18. juni fra kl. 12.30 til 16.30 i M. G. Petersens Familiehave på Pile Allé 16 på Frederiksberg, hvor der vil være prisuddeling og fri bar. 

Dørene åbner kl 12:30, og når showet er forbi kl 16:30, kan man – hvis vejret tillader det – drikke flere øl i Søndermarken. 

Creative Circle Award vil ikke offentliggøre endnu, hvem der er vært, men det forlyder, at det bliver en meget rutineret en af slagsen.

Dem, der ikke har mulighed for at tage til København, ikke har lyst til at være blandt mange mennesker, eller ikke når at få fat i en billet, kan følge showet online på Facebook.

Der vil være plads til 250 gæster til showet og billetterne sælges på Billetto efter først-til-mølle princippet.