Creative Circle Award: Opråb til bureauer, der har indsendt arbejder

Pia Osbæck
pia@bureaubiz.dk

Creative Circles jurydag går digitalt, og det betyder, at de bureauer, der har indsendt fysiske arbejder, skal indsende dem digitalt – senest på mandag.

Indtil ultimo marts satsede Creative Circles formand, Dorte Nielsen, på, at Creative Circle Awards jurydag kunne foregå på almindelig vis med at mødes fysisk.

Det har hun nu måttet erkende ikke kan lade sig gøre på grund af Covid-19, og det betyder, at jurydagen afvikles online, hvilket giver nogle udfordringer i forhold til arbejder, der ikke er indsendt digitalt. Derfor har Dorte Nielsen et opråb til de bureauer:

”Alle arbejder, der er indsendt fysisk, skal uploades nu digitalt både som billede og som pdf. Det vigtigste er at uploade arbejdet som et eller flere billeder. Det betyder, at det er lettere for juryen at se arbejderne i gennem, hvis arbejderne er uploadet som billeder enkeltvis.”

Deadline for upload af digitalt materiale er allerede på mandag d. 18. maj kl. 23.55.

De, der har indsendt film eller digitale arbejder, skal ikke foretage sig noget, siger Dorte Nielsen og tilføjer:

”Det gælder kun for arbejder, der er indsendt fysisk på pap, som produkt eller 3D genstand, at de nu skal uploades digitalt.”

Hun kommer også med en lille praktisk note: ”Når du har uploadet dine billeder, kan du via linket med pilen i højre side  se, hvordan din indsendelse vil se ud for jurymedlemmerne.”

Dorte Nielsen pointerer, at ovenstående kun gælder for allerede indsendte arbejder. Det er altså ikke muligt at indsende nye arbejder.

Tidsplan for Creative Circle Award
Juryen vil kigge på det digitalt indsendte arbejde fra næste uge, og den 20. juni vil der så være en samlet online jurydag.

Shortlisterne bliver offentliggjort spredt over tre dage, nemlig onsdag den 24., torsdag den 25. og fredag den 26. juni. Og i uge 33 vil vinderne blive offentliggjort i et indtil videre ikke defineret awardshow.