Creative Circle Award sætter navn på 2022-kategorierne

Peter Engholm,
journalist

Nordens største kreative prisuddeling vokser og er igen oppe på 55 kategorier i alt, inkl. Creative Audio Design, der er lyden af et brand.

Creative Circle justerer hvert år på kategorierne i CCA, der målt både på antallet af indsendte arbejder og kategorier, er Nordens største kreative award. Forrige år var nærmest en Extreme Makeover med en håndfuld nye kategorier, og de blev tilmed vel modtaget – i særdeleshed Humour in Advertising, som med det samme blev kategorien med flest indsendelser.

Siden har Creative Circle gået mere nænsomt til værks. Og så i år lader foreningen de indsendende bureauer og solister om at stå for det meste af kreativiteten.

”Vi  har ikke lavet mange ændringer i år. De  fleste kategorier er de samme. Eneste deciderede nye kategori er Creative Audio Design. Det handler om, hvordan brands lyder, og der sker meget på lyd netop nu. Mange forskellige typer bureauer arbejder med lyd-universer for deres kunder, og denne indsats fremhæver vi med en særskilt kategori,” siger Dorte Nielsen, der er formand for Creative Circle.

Company Sites & Apps er blevet splittet op i to; Company websites / Large Corporations og Comnpany Websites / Small Corporations. Og Motion Graphic, der før var en Advertising-kategori, hedder nu Motion Design og er – som navnet antyder – en Design-kategori

I alt skal juryen, der mødes den 2. april, bedømme arbejder indsendt til i alt 55 kategorier. Antallet af kategorier varierer fra år til år, og det har før været på 55, men aldrig højere.

Årets kategorier kan ses her , og der åbnes for indsendelser til Creative Circle Award 2022 den 1. januar 2022. Man kan allerede nu registrere arbejder, men betalingen kan først finde sted fra 1. januar.

Arbejder, der indsendes til CCA, skal have kørt i perioden fra 1. januar 2021 til 1. februar 2022. Der er deadline for indsendelser d. 4. februar 2022.