Creative Circle får Cannes Lions-taler til Danmark

Peter Engholm
peter@bureaubiz.dk

Formålet med Creative Circle er ikke kun at afholde Nordens største awardshow, men også at uddanne og inspirere. Foreningen genintroducerer derfor Creative Works-formatet.

Når Creative Circle afholder sit årlige awardshow, bliver der fordelt ca. 100 priser af forskellig slags. Det håndteres typisk smidigt og elegant, men foreningen når af gode grunde ikke i dybden med noget. 

Det rådes der nu bod på dette efterår med foreløbig tre arrangementer med kreativ inspiration til bureau- og marketingfolk samt studerende. Creative Circle vender retur med en opdateret udgave af Creative Works-formatet – og har premiere med en Cannes Lions-taler. Dorte Nielsen, formand i Creative Circle, siger: 

”Creative Works havde for år tilbage et årligt heldagsseminar som omdrejningspunkt, men nu går vi anderledes til værks og serverer det løbende i mindre bidder. Morgener, hvor man får en time til halvandens inspiration og så ellers kan tage ind på kontoret eller på studiet.”

Første arrangement er torsdag den 7. september, hvor Ravid Kuperberg fra Mindscapes i Grand Teatret i København taler om ”The Rules behind Breaking Creativity Rules”.

Sebastian Jensen, der er bestyrelsesmedlem i CC og kreativ direktør i Publicis, præsenterer taleren således:

”Jeg oplevede Ravid ved en formidabel præsentation i Cannes 2022 og har siden arbejdet for at få ham på scenen i København. Mindscapes arbejder med at finde kreative tankemønstre. Formatet er spændende, idet Ravid bl.a. viser publikum en stribe tilsyneladende forskellige prisvindende kampagner og stiller spørgsmålet, hvilket tankemønster forener dem? Når så tiøren falder, og publikum får øje på, hvad han mener, er det meget inspirerende.” 

Sebastian Jensen uddyber: 

”Det handler ikke om at reducere den kreative tankeproces til en række formler, men det kan være virkelig interessant at køre et aktuelt brief eller problemstilling gennem et af Mindscapes tankemønstre, og se hvor det fører idéprocessen hen. Eller måske reflektere over, om man ubevidst selv ofte benytter de samme mønstre.” 

Mere info om arrangementet kan ses her.