Kort karriere hos Vertic: Creuna ansætter ny direktør

Pia Osbæck
pia@bureaubiz.dk

Den nye salgsdirektør er mest kendt fra Valtech, men kommer til Creuna efter en kort periode hos Vertic.

Thomas Kruse Andersen – eller Thomas Kruse, som han kalder sig – der er ny salgsdirektør hos det digitale bureau, Creuna, tager erfaringer med fra både London og New York.

Thomas kommer fra en kort visit som Vice President European Business Development hos Vertic, hvor planen var, at han skulle hjælpe med ekspansion i Europa.

Han holdt dog op igen efter fem måneder i god forståelse med Vertic, da bureauets fokus blev ændret til at ekspandere i Asien i stedet for.

Før Vertic var Thomas Kruse hos Valtech. Først fire år i København og siden to år i New York, hvor han var så heldig, at Valtech ledte efter en til at opbygge New York-kontoret, samtidig med, at  Thomas’ amerikanske kæreste gerne ville hjem og studere.

I Valtech-tiden udviklede han digitale forretnings- og kommunikationsløsninger for brands som Nike, Audi og Chanel.

Også London har haft glæde af Thomas Kruse. Tilbage i starten af årtusindeskiftet, var han to år ansat som brand consultant hos brandingbureauet IMC UK samtidig med at han tog sin master i marketing communications. 

Hos Creuna Danmark kommer Thomas til at indgå i den danske ledelse og arbejde ud fra kontoret i København og CEO Astrid Simonsen Joos siger om sin nye salgsdirektør:

”Thomas Kruse Andersen kommer til Creuna med et stort netværk og er kendt og respekteret på ledelsesgangene i flere større virksomheder. Desuden har han de samme holdninger til udvikling af digitale løsninger som os og et godt menneske, som jeg glæder mig til at arbejde sammen med”.