Creuna fyrer hver femte medarbejder

Pressemeddelelse

Webbureauet gennemfører “som følge af den generelle finansielle afmatning nu en tilpasning af den danske forretning”.

Ligesom andre virksomheder og brancher bliver også Creuna ramt, når store og internationale virksomheder er tilbageholdende og udsætter store projekter.

Det tager Creuna konsekvensen af og gennemfører nu en tilpasning og reorganisering af den danske forretning med henblik på at være rustet til ny vækst.

“Vi tror ikke, at situationen ændrer sig før sidst i 2009 og indretter os herefter. Det betyder en tilpasning af organisationen efter markedsforholdene og afskedigelsen af 29 kollegaer. Samtidig benytter vi lejligheden til at effektivisere organisationen og vores interne processer for at opnå smidigere udviklingsforløb med kortere projektgennemløbstid til gavn for vores kunder,” siger adm. direktør Thomas Vejlemand, Creuna

“Vi fastholder vores strategi og mål om at være det førende full service-bureau i Skandinavien indenfor digital kommunikation, og afskedigelserne får ikke indflydelse på vores evne til at servicere vores kunder,” siger Thomas Vejlemand.

Creuna har herefter 110 ansatte i Danmark og i alt 300 ansatte i Skandinavien. Hertil kommer et udviklingscenter på 25 ansatte i Ukraine.