Af Finn Graversen fg@kabelmail.dk

4 medarbejdere med ekspertise inden for bl.a. SEO og Adwords flytter fra Gothersgade til Creuna i Hammerensgade.

Toke Kruse er kendt fra tv, hvor han optræder som frontfigur for sin egen virksomhed, Billy. Men han er også serie-iværksætter, og i den anledning er han nu del i en handel med Creuna København.

Det gælder det lille bureau Relation Technology med fire medarbejdere, som Creuna København har købt efter en budrunde, mellem 10 virksomheder, der var inviteret til at deltage.

“Det er altid mærkeligt at give slip på et projekt, som man har iværksat og over 10 år været med til at udvikle og pleje, men jeg ved, at det har bedre muligheder for at vokse hos Creuna,” siger Toke Kruse og fortsætter:

“Jeg bliver fremadrettet nødt til at fokusere min tid på et andet projekt og er derfor glad for at have fundet en køber, der kan se det massive potentiale i virksomheden og vil investere i at indfri det. Det kan ledelsen i Creuna.”

Relation Technolgy rummer fire medarbejdere, der besidder ekspert-kompetencer indenfor SEO, konverteringsoptimering og split-testing. De flytter nu fra Gothersgade til Creuna København i Hammerensgade.

“Med deres erfaring og ekspertise indenfor både SEO, Adwords og konverteringsoptimering står vi nu væsentligt stærkere på det analytiske område, som jo er grundlaget for alt, hvad vi laver. Det betyder, at vi bliver endnu dygtigere til at skabe digital forretning og til at sikre målbare resultater for vores kunder,” siger adm. dir. Nikolaj Opstrup.

Kommentarer

  1. Hvis jeg skulle købe en SEO virksomhed så ville jeg starte med at checke om de kunne finde ud af udfylde deres egens forsides meta description, h1 osv. på en hensigtsmæssig måde 🙂

Få nyhedsbrev

Tilmeld dig Bureaubiz’ ugentlige brief om bureauer, reklamefolk og marketing - og kom bedre rundt om branchen hver dag.

Tilmeld nyhedsbrev
En del af Creative Club