CSR-boss forlader posten

Peter Engholm
25@mail.dk

Who Cares Wins samlede 450 ledere forleden. Nu skal eventen finde en ny frontfigur, da stifteren – og den eventansvarlige – har valgt at forlade posten.

Flere end 450 topchefer deltog i tirsdags, da årets store CSR-begivenhed fandt sted – med talere som nobelprismodtageren Mohan Munasinghe, reklame-guru Cindy Gallop, erhvervsfolkene Mads Øvlisen & Lars Kolind samt minister-kollegerne Ida Auken og Nicolai Wammen.

En uge senere kan foreningen bag eventen, YouMe Family, nu meddele, at eventen skal have ny frontfigur. Det skyldes, at stifter og eventansvarlig Jonathan Løw har valgt at forlade posten.

”Jeg er virkelig stolt over, at det er lykkedes at etablere en event baseret på frivillig arbejdskraft, som samtidig evner at tiltrække beslutningstagere og topchefer fra både ind- og udland. Who Cares Wins har været med til at sætte et skarpt og håndgribeligt fokus på social ansvarlighed og bæredygtighed, og det var visionen fra start af”, siger Jonathan Løw, der til daglig arbejder som marketingchef på leder- og iværksætteruddannelsen KaosPiloterne i Århus.

Det er endnu ikke afgjort, hvem der skal overtage posten, og hvorvidt Who Cares Wins-eventen fortsætter. Det er dog planen, oplyser foreningen bag eventen, og det samme håber idémanden da også, selv om det bliver uden ham i førersædet.

”Jeg har valgt at forlade både eventen og den forening, der står bag, fordi jeg har brug for mere tid til mig selv, min familie og venner – og ganske enkelt bare ønsker at slappe lidt mere af, når den lønnede arbejdsdag er ovre”, siger Jonathan Løw, der udover sit job hos KaosPiloterne også er stifter af den bæredygtige virksomhed Plant Din Blyant / Sprout.

”Jeg havde allerede inden eventen orienteret vores bestyrelse, og heldigvis blev årets event en succes både publikummæssigt og økonomisk, for det er jo altid mest behageligt at stoppe, imens alt er godt og tæt på toppen,” siger Jonathan Løw.

Who Cares Wins er startet af non-profit foreningen YouMe Family, som blev stiftet i 2011 – bl.a. med Jonathan Løw, Thomas Adamsen (stifter Pilgrim Smykker) og Ole Jakob Thorsen (stifter Bibob) som tre af idemændene bag.