Af Sine Patulski, redaktionsassistent
Kilde: zulu.tv2.dk

TV 2 Zulus reklamekampagne for et nyt TV-program er opfindsom og underholdende. Der reklameres ikke i stor stil, men i stedet gennem mindre nichemedier og på en ret utraditionel vis.

Et nyt TV-program på TV 2 Zulu, der hedder ‘Den værste dag i mit liv’ har en anderledes, underholdende og utraditionel fremgangsmåde i sin reklamekampagne for programmet.

De reklamerer nemlig blandt andet for programmet i noget så specielt som Radio Tønder, podcasten Fredagsslik, Horoskopbladet Stjernerne og fodboldklubben Aarhus Fremads kampprogram.

Nedenfor er blandt andet en video af Holger Wollesen, stifter af Radio Tønder, der fortæller om det nye Zulu-program.

Med et meget lidt entusiastisk toneleje siger han følgende i videoen: “Der kommer et nyt fjernsynsprogram. Til TV 2 Zulu. Det hedder ‘Den værste dag i mit liv’. Og det er rigtig morsomt. Det bliver skægt og fornøjeligt…” Se videoen her:

Holger Wollesen fra Radio Tønder har en vigtig meddelelse til jer alle!

A post shared by Rasmus Hasager (@rasmushasager) on

Man kan også finde kampagnen hos den lille podcast Fredagsslik, hvor Emil Bach og Rikke Colli, der står podcasten, fortæller om deres værste dage i livet – og om programmet, som de opfordrer deres lyttere til at se:

I Horoskopbladet Stjernerne ser annoncen således ud:


Kilde: formatformat.dk

Endelig finder man i kampprogrammet for fodboldklubben Aarhus Fremad, assistenttræner Michael G. Pedersens fortælling om sin værste dag i sin tid i fodboldklubben, hvor han også nævner tv-programmet.

I første program deltog Lina Rafn, Hans Pilgaard, Mikkel Kryger, Dennis Knudsen og Sarah Grünewald. Programmet bliver sendt hver mandag på TV2 Zulu kl. 22:05.

 

Opgradér til BureaubizPro og bring dig og dine kollegaer i front med vigtig viden om bureaubranchen.

Kom på forkant med vigtig viden om bureau- og marketingbranchen. 

Med Bureaubiz Pro får du:

  • Regnskabsrapporten og/eller Konkurrenceanalysen digitalt 
  • Fuld adgang til Bureaubiz.dk
  • BureauNyt
  • PersonNyt
  • Bureaubattle
  • Bureaukalenderen
  • Brancheanalyser
  • Udbudsvagten
Køb nu

Kommentarer