Danmarks største dameblad får ny chefredaktør

Peter Engholm
25@mail.dk

Stinne Bjerre tiltræder som ny chefredaktør for Søndag, når bladets nuværende og mangeårige chefredaktør Johnny Johansen går på pension.

Det er på flere måder den naturlige afløser, Aller-koncernen har valgt til at efterfølge Johnny Johansen som chefredaktør for Søndag – Danmarks største ugeblad for kvinder.

Stinne Bjerre, 49, er uddannet journalist, og har siden 2005 været redaktionschef på Søndag. Hun har tidligere været chefredaktør på kvindemagasinet Damernes Verden og Idé-Nyt.

Søndag, der er målrettet kvinder i alderen 40+, er et af de få blade på markedet, der trodser den generelle nedgang i læser- og oplagstal.

Ifølge Per Ingdal, udgiverdirektør Aller Media, skal Stinne Bjerre fortsætte den positive udvikling, som Søndag har haft over for denne attraktive målgruppe – der i Aller-terminologi benævnes PrimeTime Kvinder.

“Stinne Bjerre har sammen med Johnny Johansen skabt det Søndag, vi kender i dag. Hun har senest været den store drivkraft i arbejdet med at forny brandets indhold og position på markedet over for læsere, brugere og annoncører – et stykke arbejde, der har resulteret i flotte resultater på alle fronter i et meget konkurrencepræget marked,” siger Per Ingdal.

Han udtrykker stor tillid til, at bladet med Stinne Bjerre i spidsen vil fortsætte de gode takter:

“Ingen kender bladet bedre end Stinne, og hun vil fortsætte arbejdet med at positionere Søndag som Aller Medias PrimeTime kvindeblad. Jeg forventer, at dette fremover vil medføre en positiv udvikling for brandet såvel på print som i alle andre kommercielle sammenhænge,” siger Per Ingdal.