Dansk bureau solgt til udlandet

Peter Engholm
25@mail.dk

I 2010 købte medarbejderne bureauet, nu er det solgt til en svensk/belgisk investeringsfond, der har ambitioner om at tredoble omsætningen inden for en kort årrække.

E-mail marketing og lead genererings-bureauet Come&Stay Nordic er netop solgt til den svensk/belgisk baserede investeringsfond Frame Invest AB. Salget sker som led i en klar vækststrategi efter en vellykket turn-around.

Gennem et fælles Holding selskab køber Frame Invest 77 pct. af aktierne. De resterende 23 pct. er fordelt på fire medarbejdere, herunder adm. direktør Anders Hartmann.

Ambitionerne er er alt andet end beskedne, fremgår det af en pressemeddelelse, der placerer Come&Stay Nordic som ”Nordens førende inden for e-mail marketing og lead generering”.

”… og den position skal nu udbygges yderligere. En række synergier med Frame Invests eksisterende virksomhedsportefølje betyder, at Come&Stay Nordic nu sætter gang i en vækststrategi på både eksisterende og nye markeder. Ambitionen er i løbet af en fem-års periode at tredoble den nuværende omsætning på 30 millioner,” siger Anders Hartmann.

Aktiviteterne hos Come&Stay Nordic fortsætter med de samme medarbejdere lokalt, og hovedkontoret forbliver i København og Stockholm. Også produkter, kanaler og afvikling af lokale og internationale kampagner fortsætter som hidtil. Der vil i den kommende tid blive ansat en række nye medarbejdere både på salgs- og udviklingssiden, og der bliver oprettet nye, lokale salgskontorer på markeder i Nordeuropa.

”Salget sker som en naturlig fortsættelse af den turn around og re-fokusering, der blev gennemført i 2010, hvor bl.a. jeg som adm. direktør via et Management Buy Out sammen med en række medarbejdere købte virksomheden. Det betød bl.a. en tilpasning af omkostningsniveauet og en tættere nordisk forankring. Fokus blev rettet mod leads, services og rådgivning omkring kunders email marketing og digitale loyalitetsprogrammer, så Come&Stay Nordic er i dag et sundt selskab, der kører med overskud og en positiv egenkapital,” siger Anders Hartmann.

På kundelisten ses bl.a. Zalando, Dagens Nyheder, Smartguy, Lufthansa, Expedia, Hotels.com, Qatar Airways og Metro Cash&Carry. 

Come & Stay Nordic har kontorer i Stockholm og København og beskæftiger 18 medarbejdere. Frame Invest er en investeringsfond, der primært fokuserer på software virksomheder og detailbaserede ydelser. Bestyrelsesformand og stifter Fredrik Ramén siger:

”Frame Invests track record kombineret med vores netværk af erfarne industrifolk og ledere kan tilbyde værdifuld støtte til Come&Stay Nordic inden for salg, marketing, IT, servicetilbud samt i forbindelse med ekspansion på nye markeder.”