Dansk McCann-chef får svensk ansvar

Pia Osbæck
pia@bureaubiz.dk

Tobias Smidth-Fibiger bliver ansvarlig for både Danmark og Sverige. Det betyder, at man nu leder efter en, der kan tage nogle af Tobias Smidth-Fibigers opgaver hos McCann i København.

McCann Danmarks CEO, Tobias Smidth-Fibiger, får nu også ansvaret for McCann Stockholm og bliver dermed Group CEO.

Tobias Smidth-Fibiger har været CEO for McCann Copenhagen og McCann Health Nordic siden 2016, hvor han kom fra et job som client service director hos Hjaltelin Stahl.

Med ansvaret for den svenske del af McCann, får Tobias Smidth-Fibiger ansvar for i alt omkring 70 medarbejdere, fordelt nogenlunde ligeligt i Danmark og Sverige.

Formålet med at give Tobias Smidth-Fibiger det samlede ansvar ”at forbinde de to Hubs yderligere og skabe et endnu tættere samarbejde for, at styrke konkurrenceevnen på de to markeder og høste oplagte synergier,” skriver McCann i en pressemeddelelse.

”Med den nye struktur, vil vi kunne tilbyde vores kunder et endnu stærkere set-up qua flere muskler og en bredere kompetence palette, på tværs af dicipliner som strategi, kreativitet, digital og produktion,” siger Tobias Smidth-Fibiger.

Leder efter en ny medarbejder
Med et større ansvar følger også, at Tobias Smidt-Fibiger vil komme til at bruge noget af sin tid på og i Sverige, og derfor leder man efter en, der kan tage noget af ansvaret på bureauet i København. 

“Vi skal finde en løsning i Danmark, det bliver ikke en managing director. Nok snarere en client services director eller lignende, som vi skal have fat i,” siger Tobias Smidt-Fibiger.