Dansk-svensk PR-fusion

FiG

Trinskjær & Co har haft det svært i 2. halvår og er nu blevet fusioneret med et svensk pr-bureau.

Ambitionerne er store bag fusionen mellem det lille danske PR-bureau, Trinskjær & Co, og det noget større svenske, Aspekta.

Det er bureauets danske kontor, der går sammen med Trinskjær under navnet Aspekta Trinskjær med en ambition om at blive det førende PR-bureau i Øresunds-regionen.

Aspekta har sit hovedkontor i Malmø samt en afdeling i Stockholm.

Trinskjær lægger dog ikke skjul på, at bureauet har haft en svær tid.

Bureauet skriver i en pressemeddelelse, at “fusionen er desuden et led i konsolideringen af virksomheden i Danmark, hvor Trinskjær & Co har haft et vanskeligt 2. halvår 2010 og har måttet sige farvel til medarbejdere, fordi flere kunder har reduceret omfanget af opgaver.”

“Vi har ikke mistet kunder. De bruger bare færre penge, så vi har skåret ind til benet i Danmark for at fokusere på de lønsomme dele af forretningen. Vi er glade for at have fundet en stærk partner, der kan bidrage til den udvikling, og vi regner med snart at kunne begynde at ansætte igen,” siger Michael Trinskjær.

Efter fusionen vil Aspekta AB og Aspekta Trinskjær A/S beskæftige godt 20 konsulenter fordelt på København, Malmø og Stockholm.