Af Peter Engholm 25@mail.dk

Bliver partner og leverandør til Billetts, et af verdens førende medieauditeringsselskaber. Samtidig melder Dansk Annoncørforening hus forbi i forbindelse med kritik af det svenske Media Path.

Media Path i Danmark har netop indledt et samarbejde med Billetts – en del af Ebiquity, som i dag servicerer over 400 kunder verden over. Media Path i Danmark og resten af Norden vil gøre brug af Billetts globale netværk til at servicere de internationale annoncører, som Media Path arbejder med i Norden.

Samtidig vil Media Path levere til Billetts eksisterende kundeportefølje med aktivitet i Danmark og Norden. Med partnerskabet vil Media Path kunne tilføje nye ydelser til porteføljen og udvide kundebasen, oplyses det i en pressemeddelelse. Heri udtaler adm. direktør og partner i Media Path, Kim Olesen:

“Mange af vores annoncører efterspørger ydelser leveret udenfor Norden, samt muligheden for at samarbejde med ét auditerings- konsulentselskab – ikke kun for Norden, men for andre markeder i og uden for Europa. Billetts er valgt, da de arbejder efter samme principper, og har udviklet værktøjer, vi kan bruge i Danmark med lokal tilpasning”.

Media Path i Sverige fløj tidligere på ugen ind i en massiv omgang flak på Resume.se – bl.a. er kritikerne fra medier og mediabureauer utilfredse med, at Sveriges Annoncører starter en kommerciel virksomhed. I Danmark har Dansk Annoncørforening et samarbejde med Media Path, og foreningens adm. direktør, Otto B. Christiansen, melder hus forbi i forhold til den svenske ballade:

“Det er fuldstændig vandtætte skotter mellem Media Path og Dansk Annoncørforening. Vi har ingen interesse i at få adgang til deres systemer, vores interesse er derimod strategisk i forhold til at give vores medlemmer adgang til et attraktivt produkt”, siger Otto B. Christiansen.

Kim Olesen, Media Path, har ingen kommentarer til den svenske debat.

Kommentarer

Få nyhedsbrev

Tilmeld dig Bureaubiz’ ugentlige brief om bureauer, reklamefolk og marketing - og kom bedre rundt om branchen hver dag.

Tilmeld nyhedsbrev
En del af Creative Club