Dansker i New York skifter fra bureau til softwarefirma

Pia Osbæck
pia@bureaubiz.dk

Jens Lernø Storm er holdt op hos digitalbureauet Vertic og skal nu tage sig af HR i amerikansk softwarefirma.

Jens Lernø Storm er nu tilbage på kundesiden efter en periode på tre år hos det digitale bureau, Vertic.

Den tidligere marketingdirektør i Microsoft tog til New York for tre år siden, hvor han blev ansat til at være ansvarlig for salg og marketing hos Vertics New York-afdeling.

Selvom Jens Lernø Storm nu skifter job, bliver han stadig i New York. Han har nemlig fået job i det fire år gamle amerikanske softwarefirma, Percolate, hvor han skal være Vice President of People Operation. 

Percolate, der sælger marketingsystemer, har godt 200 ansatte og om sine kommende arbejdsopgaver siger Jens Lernø Storm:.

“Jeg er blevet ansat hos Percolate som VP for People Operation. Min ansvar bliver at finde de bedste talenter;  opbygge en stærk HR organisation; udvikle vores Facilities strategy, dvs. åbne nye kontorer og sikre ens identitet og et arbejdsmiljø som kan tiltrække talenter og sidst at udvikle et Percolate University.”

Percolate har netop fået en investering på 40 mio. dollars eller 267 mio. kroner. Det skriver det amerikanske site Fortune, som også nævner, at virksomheden stadig har nogle af de 24 mio. dollars tilbage, som man fik for godt et år siden.

De penge skal bl.a. bruges til at ansætte en masse medarbejdere.

Kunderne hos Percolate er bl.a. Airbnb, General Electric og Unilever.