Af Peter Engholm 25@mail.dk

Pernille Gjøls-Andersen stoppede i maj om chef for DDB Copenhagen. Nu får hun en central rolle i udviklingen af Commercial Excellence hos Implement.

I forsommeren annoncerede Pernille Gjøls-Andersen sit farvel til DDB Copenhagen efter godt 15 år på bureauet, først som brand strateg og de sidste 5 år som CEO.

Hun sagde farvel oven på et år med fremgang for bureauet, og hun så frem til ’en periode, hvor jeg får tid til at mærke efter’. Hun berørte kort en rolle inden for brand- og forretningsudvikling.

Nu er Pernille Gjøls-Andersen klar til sit næste job – som partner i Implement, der er Skandinaviens største Management Consulting virksomhed.

Her kommer hun til at indgå som en central spiller i udviklingen af virksomhedens Commercial Excellence-practice.

Med en Ph.D i Branding og Identity i bagagen finder hun tiden moden til et tungere strategisk fokus:

”Branding som disciplin har levet stille under finanskrisens fokus på kortsigtet salg og besparelser. Men der er, mere end nogensinde, brug for at finde ind til brand-kernen, definere et meningsfuldt purpose, og gøre holdninger og visioner forståelige og relevante, hvis kampen om medarbejdere og kunder skal vindes,” siger Pernille Gjøls-Andersen.

Hun tilføjer:

”I en hyper-transparent digital verden, hvor vi både som medarbejdere og kunder øjeblikkeligt opdager forskellen mellem, hvad en virksomhed siger, og hvad den gør, hører brandet til helt inde i hjertet af forretningsstrategien. Det er Implement Consulting Groups hjemmebane, og de har samtidig allerede en meget stærk kommerciel ekspertise, hvor der arbejdes strategisk på tværs af virksomhedens værdikæde, produkter og services.”

Det er ikke første gang et kendt ansigt fra reklame- og kommunikationsbranchen fortsætter karrieren hos Implement. I sommeren 2014 ansatte man Lars Hancke, der stoppede hos Mensch, og som siden har opbygget et nyt område med fokus på Change Communications.

Ligeledes kom Lars Mejer denne sommer fra Ulveman & Partners (nu Ulveman & Børsting) og arbejder nu også med Change Communications.

Hos Implement glæder Managing partner Niels Ahrengot sig over endnu en stærk profil fra reklamebranchen:

“Vi er altid på udkig efter stærke profiler, og vores faggruppe Commercial Excellence har i længere tid søgt de bedste kandidater indenfor Brand Development. Pernille Gjøls-Andersen har i en årrække været blandt de absolut stærkeste inden for sit felt, så da muligheden bød sig, var vi slet ikke i tvivl. Det her bliver fantastisk for Implement, vores kunder, og forhåbentlig også for Pernille.”

Implement Consulting Group har i alt 550 medarbejdere, hvoraf ca. 450 arbejder ud fra kontoret i København

Kommentarer

Få nyhedsbrev

Tilmeld dig Bureaubiz’ ugentlige brief om bureauer, reklamefolk og marketing - og kom bedre rundt om branchen hver dag.

Tilmeld nyhedsbrev
En del af Creative Club