Deducta-direktør stopper efter gensidig aftale

Finn Graversen
fg@kabelmail.dk

Bureauet forbereder en ny organisation, og bureauets hidtidige adm. dir. har valgt at stoppe. Desuden er den sidste tilbageværende stifter væk.

Begge de to oprindeligt centrale partnere i Deducta er nu fortid i bureauet. Kim Alsbæk, der var med til at stifte bureauet. forlod Deducta omkring årsskiftet, og nu følger Steen Enegaard efter.

Han havde ellers rollen som adm. dir., men den er blevet overtaget af Henrik Astrup Sørensen, der også varetog rollen i en periode i forbindelse med, at tidligere ISS og SAS-topchef Jørgen Lindegaards selskab, Trifina, overtog ejerskabet for to år siden.

Samtidig med, at Steen Enegaard er stoppet løber der også rygter om, at Deducta er ved at købe et andet bureau, men Henrik Astrup Sørensen ønsker ikke på nuværende tidspunkt at kommentere nærmere på, hvad der skal ske.

“Det her er del af en længere proces med henblik på at skabe en anderledes organisation. I den sammenhæng stopper Steen Enegaard og det sker efter gensidig aftale. Beslutninger om den fremtidige ledelse kommer til at blive truffet i forbindelse med etableringen af en ny organisation, men det er for tidligt at sige noget om,” siger Henrik Astrup Sørensen.

Kim Alsbæk forlod også bureauet efter gensidig aftale.

Steen Enegaard siger selv, at han synes det var tid til at søge nye udfordringer.

“Vi har haft vores ups and downs i Deducta, hvor jeg de sidste to år har været ansat leder efter mange år som ejerleder. Jeg er stadig ung og syntes, at tiden var rigtig til at søge nye udfordringer,” siger Steen Enegaard.

Deducta var ved at knække halsen for to år siden, men blev reddet, da Jørgen Lindegaard købte bureauet. Seneste regnskab for 2011 viste markant fremgang.