Den kreative konkurrence er slut. Se den sidste vinder her

Pia Osbæck
pia@bureaubiz.dk

Det var så den sidste af syv ugers kreative opgaver. Vinderen er fundet, og vi takker alle for denne gang, og håber på, at vi kan starte en ny opgave kreativ leg til efteråret.

Så nåede vi til at kåre den sidste vinder af rækken af 7 kreativitetsopgaver udfærdiget af Dorte Nielsen. 
Vi giver Dorte Nielsen ordet:
“Tak for rigtig mange sjove og originale løsninger, vi har modtaget over de sidste syv uger. Det har været en stor fornøjelse. I denne uge var valget af ugens vinder ikke helt let. Christian Koch bruger storytelling og har skabt en herlig fortælling om, hvordan glaskrukken endte med at stå på hovedet. Skægt tænkt! Sofie Bredal Andersen har indsendt hele tre skønne idéer, hvor glaskrukken indgår i forskellige sammenhænge. Bastian Kjar har set på glaskrukkerne på en helt ny måde – nemlig som stor kunst på auktion hos Sotheby’s.
Ugens vinder bliver Bastian Kjar med: Moderne kunst hos Sotheby’s. Løsningen er skør og original. Sammenhængen er uventet med et stort hint af humor.”
 
Stort til lykke til Bastian Kjar, der vinder to præmier i denne uge: Et eksemplar af Creative Thinker’s Rethink Book af Dorte Nielsen og Katrine Granholm og og en æske med Brand Vision Cards af Dorte Nielsen og Ingvar Jónsson, der udkommer i Danmark henholdsvis d. 11. juni og 15. juni.
Se de øvrige bidragsydere her:
Sofie Bredal Andersen
Sofie Bredal Andersen:
Sofie Bredal Andersen
Kristian Koch:
Cecilie Ingrid Binger Christiansen:
Husk at din evne til at tænke kreativt både kan styrkes og trænes. Lige som du kan træne dine muskler kan du træne din hjerne. Dorte Nielsen har skabt en lang serie af bøger, der styrke din kreativitet. Øv din dig hen over sommeren og vær med igen til efteråret, hvor vi håber at bringe flere kreativitetsopgaver af Dorte Nielsen.
Rabat til læsere af Bureaubiz
Er du læser af Bureaubiz får du rabat på de to udgivelser hos Galleriet Limited Works i Blågårdsgade 11B på Nørrebro fra i morgen fredag, hvor bogen udkommer.
Fra tirsdag d. 15. vil de to udgivelser stå udstillet i butikken. Creative Thinker’s Rethink Book af Dorte Nielsen og Katrine Granholm. Normal pris: 160,00 kr. Bureaubiz pris: 145,00 kr.
Brand Vision Cards af Dorte Nielsen og Ingvar Jónsson. Normal pris: 300,00 kr. Bureaubiz pris: 280,00 kr. Rabatten gives så længe lager haves. 
Alternativt kan de købes online uden rabat hos saxo.com eller www.bispublishers.com