Dentsu Aegis Network opretter strategi- dataenhed

Pia Osbæck
pia@bureaubiz.dk

Dentsu Aegis Network har sat strategi og data i fokus med en ny enhed, der starter med 30 specialister. Lederen af enheden bliver Sally Møller.

I foråret oprettede Dentsu Aegis Network en ny B2B- enhed –  iProspect Enterprise – som skal hjælpe Danmarks største B2B-virksomheder med at lykkes digitalt.

Nu opretter de så endnu en enhed, der skal forstærke bureaugruppens leverancer inden for data, strategi og teknologisk produktudvikling.

Tanken bag den nye enhed, der hedder Strategi & Dataenheden – er at bryde med de konventionelle bureau-siloer og samle bureauets strateger, data specialister og tekniske kompetencer.

I spidsen for den nye enhed sættes Sally Møller med titel af managing director. Hun er hentet internt fra en stilling som group strategy director.

Om baggrunden for at skabe enheden, siger CEO Dentsu Aegis Network, Danmark, Mads Bredal:

”Vi har centraliseret en imponerende samling af kompetencer i én enhed, da vi tror på, at diversitet i fagdiscipliner styrker vores rådgivning og skaber et nødvendigt fundament for at supportere og effektivisere vores kunders marketing- og medieindsatser”.

Den nye enhed består af 30 specialister, der har kompetencer inden for strategisk rådgivning, forbruger- og indsigtsstudier, audience aktivering i display, social & video, effektmåling samt teknisk udvikling.

Omdrejningspunktet for enheden er at rådgive om, hvorledes datastrømme kobles til kundestrategien og forny måden, hvorpå data bearbejdes fra information til indsigt, siger David Borch-Kongshaug, Chief Data Officer i Dentsu Aegis Network, Danmark.

For Sally Møller er der også en vigtig opgave i at samle enheden på tværs af metodiske tilgange og skabe en fælles kultur.

”Vores ambition er at knytte kundens forretning endnu tættere på medie-eksekveringen via data. Samarbejdet mellem strateger, data specialister og tekniske kompetencer vil forny vores produktløsninger og styrke vores ydelser til husets kunder.”

Dentsu Aegis Network Danmark beskæftiger 430 medarbejdere, fordelt med 210 på Christianshavn, 170 hos Magnetix og 90 på kontoret i Aarhus. Carat, Vizeum, isobar, iProspect, Posterscope, MKTG og Amnet og Magnetix hører under Dentsu Aegis Network.