Design Kan – portræt af Lars AP

Emil Malte Simonsen
emil.s@bureaubiz.dk

Design Kan tegner et portræt af manden, der har en mission om at gøre danskerne til verdens flinkeste folk. Kristina May taler med Lars AP, der har skabt og designet bevægelsen og bureauet Fucking Flink.

I dette afsnit af Design Kan tegner Kristina May Pries et portræt af en mand på en mission: Lars AP. Han har en ambition om at gøre danskerne til verdens flinkeste folk. Beskrivelsen lyder: 

Lars AP er en sand sprognørd. Som søn af en amerikansk far og en dansk mor opdagede han tidligt de sproglige nuancer, der kan gøre det sværere – eller nemmere – at udtrykke sig over for andre mennesker. Denne refleksion kom til at følge Lars AP og hans fremtidige karriere, helt frem til i dag.

Først kom bogen, Fucking Flink, og siden voksede begrebet sig til en bevægelse, der bl.a. har taget form som et alternativt bureau, der har flinkhed som omdrejningspunkt. Bevægelsen stiller spørgsmålstegn ved, hvordan man kan være det lykkeligste folk, uden også at være verdens flinkeste. Spørger man manden bag selv, skal svaret muligvis findes i sproget.

Lyt med her:

 

Du kan også lytte med på Spotify, Apple Podcast og Podbean.