Design Kan – Portræt af Morten Münster

Emil Malte Simonsen
emil.s@bureaubiz.dk

Overalt stilles der krav til vores adfærd. Om det er fra ægtefællen, chefen eller regeringen, der med pile, skilte og spritdispensere regulerer og dirigerer vores adfærd. Begreber som nudging og adfærdsdesign har fået plads i vores vokabular, men hvad betyder det egentligt? Det vil Kristina May Pries forsøge at svare på i dette særafsnit, hvor…

Kristina May Pries forsøger i dette afsnit af Design Kan at blive klogere på adfærdsdesign sammen med Morten Måunster.

Morten Münster er specialist, skribent og rådgiver inden for adfærdsdesign, og med en baggrund i retorik, har han i den grad viden om det at overtale og overbevise. Med bogen ”Jytte fra marketing er desværre gået for i dag” og senest opfølgeren ”Jytte vender tilbage” samt en lang række projekter, konferencer og en masse faglig erfaring, har han viet sit professionelle liv til adfærdsdesign. 

Lyt med her. 

Embed:

Du kan også lytte med på Podbean, Itunes, Spotify og lokalt hos AM

Design Kan… er et branding- og designpodcast, kreeret af det grafiske designbureau AM. Værten er Kristina May Pries – CEO, brandspecialist og partner i det københavnske bureau, og hun, vil sammen med interessante gæster, undersøge alt fra flyvske ideer til konkrete koncepter, der kan kaste lys over spørgsmålet: Hvad er det egentligt design kan?