Design Kan – portræt af Veronica D’Souza

Emil Malte Simonsen
emil.s@bureaubiz.dk

Kristina May Pries tegner i dette afsnit Design Kan tegner et portræt af iværksætteren Veronica D’Souza. Sammen undersøger de, hvordan man kan skabe produkter og bæredygtige forretningsstrategier med en socialøkonomisk vinkel.

Nyt afsnit af Design Kan. Kristina May Pries retter opmærksomheden mod en lidt anderledes designproces – hvordan man med en visionær, socialøkonomisk vinkel kan skabe produkter og bæredygtige forretningsstrategier. 

Beskrivelsen lyder:

Veronica D’Souza er medstifter af Ruby Cup, direktør og stifter af CARCEL, hun er ildsjæl, iværksætter, og med et brændende ønske om at forandre verden, har hun rejst og mødt nogle af verdens fattigste kvinder.

Med en delvis indisk baggrund og en far, der var jazzmusiker, har Veronica D’Souzas barndom været præget af farver og musik. Bevidstheden om en verden, der var større og anerledes fra den hun kendte, fik passionen for at hjælpe andre til at spire i en tidlig alder.

Gennem United World Colleges fik Veronica D’Souza venner fra hele verden. Det kulturelle møde både udfordrede hendes værdier, verdenssyn og holdninger, men det gjorde hende også sulten på verden og forstærkede nysgerrigheden og passionen.

Lyt med her.

 

Du kan også lytte med på Apple Podcasts, Spotify og Podbean.

Design Kan… er en branding- og designpodcast kreeret af det grafiske designbureau AM. Dets vært, Kristina May Pries, er CEO, brandspecialist og partner i det københavnske bureau og vil, sammen med interessante gæster, undersøge alt fra flyvske ideer til konkrete koncepter, der kan kaste lys over spørgsmålet: hvad er det egentligt design kan?