Design Kan skal ligestilles

Redaktionen

”’Design Kan’ har i dette afsnit skiftet navn til ‘Design Skal’ – ford den kreative branche trænger til ligestilling mellem mænd og kvinder. Kristina May Pries tager i dette afsnit diskussionen om ligestilling op med Morten Grubak, Clara Prior-Knock og Rikke Kristine Østergaard.

Design Kan har i dette afsnit ændret navn til Design Skal i forbindelse med emnet ligestilling. For Design Skal skabe ligestilling.

Vært, design- og brandspecialist Kristina May Pries, har inviteret Morten Grubak, creative director hos Vice/Virtue Northern Europe, Clara Prior-Knock, associate creative director hos Uncle Grey og co-founder af Ministeriet for Kreative Reklamekvinder, samt Rikke Kristine Østergaard, director of branding and marketing hos Advice og vært og afsender af podcasten Karrierekvinder, ind i stuen til en snak om den manglende ligestilling i den kreative branche, de manglende topposter til kvinder og hvorfor det egentlig er så svært at tale om. 

 

Du kan også lytte med på Spotify, Apple Podcast, Podbean og lokalt hos AM

Design Kan… er et branding- og designpodcast kreeret af det grafiske designbureau AM. Dets vært, Kristina May, er CEO, brandspecialist og partner i det københavnske bureau og vil, sammen med interessante gæster, undersøge alt fra flyvske ideer til konkrete koncepter, der kan være med til at kaste lys over spørgsmålet: Hvad er det design egentlig kan?