Design Kan… skrives

Emil Malte Simonsen
emil.s@bureaubiz.dk

De har en forkærlighed for sprogblomster og -bøffer, de er tekstforfattere og to af branchens forbilleder. Sammen med Peter Melcalfe og Birthe Nielsen forsøger Kristina May Pries at finde ud af, om design kan skrives.

Kristina May Pries læser mellem linjerne, når hun sammen med gæsterne Peter Metcalfe, vinder af Sprogprisen 2020 og kreativ direktør & medstifter af The Unicorn, og Birthe Nielsen, selvstændig tekstforfatter, der har arbejdet med nogle af de største bureauer, sætter ord på ordets kunnen og gøren, og undersøger, om design kan skrives. For ord er mere end bare bogstaver på linje. Ord fortæller en historie, underholder, berører og inspirerer.

Tekstforfattere skriver bl.a. film, genererer navne, skriver lange tekster til brands samt korte kernefortællinger, slogans og oneliners. Men hvad er det en tekstforfatter kan, som andre sprogkyndige ikke kan?

Lyt med her. 

Du kan også lytte med på Spotify, Podbean, Apple Podcast eller lokalt hos AM

Design Kan… er et branding- og designpodcast, kreeret af det grafiske designbureau AM. Dets vært, Kristina May, er CEO, brandspecialist og partner i det københavnske bureau og vil, sammen med interessante gæster, undersøge alt fra flyvske ideer til konkrete koncepter, der kan kaste lys over spørgsmålet: hvad er det egentligt design kan?