Design Kan – Specialafsnit: Effekt Arkitekter

Emil Malte Simonsen
emil.s@bureaubiz.dk

Design Kan fortsætter serien om bæredygtigt design og kigger nærmere på boliger og bygninger. Værterne taler med arkitekt Kasper Benjamin Reimer Bjørkskov og spørger bl.a. ind til arkitekturens rolle i den bæredygtige agenda samt til den kulturelle og spirituelle transformation, vi står over for.

Kristina May Pries og Mads Kjøller Damkjær dykker ned i arkitekturens rolle i den bæredygtige agenda. Sammen med arkitekt Kasper Benjamin Reimer Bjørkskov kommer de bl.a. omkring, hvordan man bygger bæredygtigt – og hvordan vi kan ændre vores adfærd og tankegang, hvis vi skal sætte skub i en mere bæredygtig livsførelse. 

Lyt med her. 

 

Du kan også lytte med på Spotify og Apple Podcast.

Design Kan er en branding-, og designpodcast, kreeret af det strategiske designbureau AM Copenhagen. Dets vært, Kristina May, er CEO, brandspecialist og partner i det københavnske bureau og sammen med Mads Kjøller Damkjær, der er designer og ekspert inden for bæredygtig forretningsudvikling, har de udviklet en række specialafsnit om bæredygtighed. Sammen med dygtige specialister, vil de komme ind på alt fra impact investment, arkitektur, produktdesign, forskning og specifikke virksomhedsstrategier, så du kan få praktisk indsigt i, hvordan forskellige brancher håndterer den bæredygtige agenda.