Design Kan – specialafsnit om bæredygtighed: Forskning med Katherine Richardson

Emil Malte Simonsen
emil.s@bureaubiz.dk

Design Kan sætter i en serie specialafsnit fokus på bæredygtighed, klima og miljø. Første afsnit starter med en grundlæggende begrebsafklaring i selskab med specialist i bæredygtig forretningsudvikling Mads Kjøller Damkjær og klimaforkæmper Katherine Richardson.

I en ny serie sætter Kristina May Pris og Design Kan fokus på bæredygtighed, klima og miljø. Serien er udviklet i samarbejde med Mads Kjøller Damkjær, der er designer og ekspert inden for bæredygtig forretningsudvikling.

Første gæst er Katherine Richardson, der er professor i havbiologi, leder af Sustainability Science Centre ved Københavns Universitet samt en af hovedarrangørerne bag den videnskabelige konference Climate Change: Global Risks, Challenges and Decisions. Hun er desuden medlem af klimarådet og tidligere formand for klimakommissionen. Sammen gennemgår de grundlæggende begreber i samtalen om bæredygtighed og kommer desuden omkring, hvilke rolle design spiller i arbejdet med at skabe den grønne omstilling. 

Lyt med her.

Du kan også lytte med på Spotify og Itunes.

Design Kan er en branding-, og designpodcast, kreeret af det strategiske designbureau AM Copenhagen. Dets vært, Kristina May, er CEO, brandspecialist og partner i det københavnske bureau og sammen med Mads Kjøller Damkjær, der er designer og ekspert inden for bæredygtig forretningsudvikling, har de udviklet en række specialafsnit om bæredygtighed. Sammen med dygtige specialister, vil de komme ind på alt fra impact investment, arkitektur, produktdesign, forskning og specifikke virksomhedsstrategier, så du kan få praktisk indsigt i, hvordan forskellige brancher håndterer den bæredygtige agenda.