Design Kan… være industrielt

Emil Malte Simonsen
emil.s@bureaubiz.dk

Hvordan ser tilblivelsesprocessen ud fra idé til færdigt produkt, og hvor meget fylder æstetik i forhold til forskning? Kristina May Pries, Mads Hindhede Svanegaard og Christina Halskov sætter ord på processerne bag produktdesign – fra vaser og stomiposer til taxa-taglygter og julepynt.

Nyt afsnit af Design Kan. Denne gang har Kristina May Pries inviteret industriel designer Mads Hindhede Svanegaard, der ejer virkomheden Designersvane og er specialiseret i produktudvikling og 3D-visualisering, og Christina Halskov, der er selvstændig i Halskov Design Studio og beskæftiger sig med industrielt design, konceptudvikling og designstrategi, til en snak om produktdesign.

For begge gæster er nysgerrighed en helt naturlig del af designprocessen. De fortæller om, hvordan de går til skabelsesprocessen, og hvordan de arbejde med at gøre deres designs relevante. 

Lyt med her: 

Du kan også lytte med på Podbean, Spotify og Apple Podcast

Design Kan… er en branding- og designpodcast kreeret af det grafiske designbureau AM. Dets vært, Kristina May Pries, er CEO, brandspecialist og partner i det københavnske bureau og vil, sammen med interessante gæster, undersøge alt fra flyvske ideer til konkrete koncepter, der kan kaste lys over spørgsmålet: hvad er det egentligt design kan?