Designbureau bliver opkøbt

Pia Osbæck
pia@bureaubiz.dk

Designbureauet Et al bliver en strategisk del af C2IT Group

Designbureauet Et al bliver en strategisk del af C2IT Group

Det Aarhus-baserede designbureau Et al bliver en del af C2IT Group. Et al, der er etableret i 2015 af Julie Ravn, beskæftiger i dag 13 medarbejdere, hvoraf seks er studerende.

“Jeg glæder mig rigtig meget til samarbejdet med C2IT Groups andre udvikler- og design-teams. For eksempel IT-Kartellet, som i dag har et dygtigt team af UX/UI-designere, vil vi komme til at arbejde tæt sammen med. Deres design-team bliver fremadrettet en del af Et al, så vi på den måde samler alle C2IT Groups design-kompetencer i et selskab, som søsterselskaberne så kan trække på. Og omvendt kan vi så trække på de andre selskabers kompetencer. Det bliver utroligt spændende for os hos Et al at være med til at udvikle full service-løsninger og servicere design-kunder på et endnu større marked”.

Fra Carsten Sixhøi, som er CEO for C2IT Group, lyder det:

“På den forretningsmæssige side er jeg slet ikke i tvivl om, at Et al vil komme til at styrke vores kunders digitale løsninger. I dag hvor it og teknologi er en integreret del af hverdagen for alle, er det utrolig vigtigt, at løsningerne er tilgængelig og brugervenlige – og så gør det jo heller ikke noget, at det også ser lækkert og imødekommende ud,” siger han.