Designbureau henter leder fra Par No 1

Pressemeddelelse

Det grafiske designbureau KP2 åbner nyt kontor i Århus, der skal ledes af tidligere senior projektleder fra Par No 1.

Den 8. september slår det grafiske design- og produktionsbureau KP2 dørene op i Århus. Den københavnsbaserede virksomhed har trodset alle dystre finanskriseprognoser, har gennem de sidste fire år haft en positiv vækst i omsætningen på over 100 pct. – og er for andet år i træk af Dagbladet Børsen kåret som gazellevirksomhed.

“Jylland er et vigtigt marked for os allerede i dag, og vi kan se, at hvis vi vil gøre det endnu bedre for vores kunder i Jylland, er det vigtigt, at vi er tilstede dér, hvor de er,” siger KP2 direktør, Thomas Rye Dinesen, og fortsætter:

“Vi glæder os til at komme tættere på nuværende og fremtidige kunder med base i Jylland. Vi er førende inden for styring af komplicerede grafiske processer hele vejen fra koncept til færdigt produkt. Vi designer årsrapporter, emballage, medarbejderblade og kvalitetssikrer packaging på globalt niveau for en række af de førende C20 virksomheder og ledende consumerbrands.”

Kontoret ledes af Rikke Hjeresen, der kommer fra en stilling som senior projektleder på Par No 1 og har stor erfaring indenfor design og grafisk implementering.

KP2 er en del af Kontrapunkt Group, som er et af Nordens ledende bureauer inden for brand, identitet og design med over 65 ansatte og kontorer i både København, Tokyo ­- og nu også Århus.