Direktør vender tilbage til Kontrapunkt som ny adm. dir.

Finn Graversen
fg@kabelmail.dk

Det blev kun til syv måneder væk fra designbranchen. Thomas Gamst vender tilbage som bureauets nye CEO.

Det er virkelig blevet en uge, der handler om at vende tilbage. Telia er vendt tilbage til Hjaltelin, Danske Bank er vendt tilbage til &Co – og nu vender Thomas Gamst tilbage til Kontrapunkt, hvor han genindtræder i rollen som adm. dir.

Det sker blot et halvt år efter, at han forlod bureauet for at blive CFO og COO i Room Copenhagen.

“Det er et hurtigt jobskifte, og derfor har jeg selvfølgelig nøje overvejet det. Jeg har lagt vægt på, at det skulle være et tilvalg, og vi har haft en lang dialog om, hvad opgaven skulle være. Jeg har ønsket nogle nye udfordringer, og en ny mission for bureauet, og det har jeg fået.
På det grundlag fandt jeg det meget attraktivt at vende tilbage, og samtidig vender jeg tilbage med friske øjne,” siger Thomas Gamst.

Det er også en ny organisation, han kommer til at stå i spidsen for. Bureauet har valgt at indrette sig som en bred partnerledet virksomhed – bl.a. udtrykt gennem, at bestyrelsen nu består af partnerne plus en ekstern formand.

Det var en organisation, som kreativ direktør, Mads Quistgaard ikke var enig i, og han forlod derfor bureauet for et par uger siden.

“Jeg har det fint med den nye organisation. Det giver god mening at involvere partnerne mere i ledelsen, når det nu er en partnerejet virksomhed. Organisationsstrukturen har dog ikke været afgørende for mit valg. Jeg har lagt vægt på de nye udfordringer og missionen,” siger Thomas Gamst.

I hans fravær har Bo Linnemann fungeret som CEO, og han glæder sig til nu igen at kunne koncentrere sig om det kreative arbejde.

”Vi har i Kontrapunkt besluttet os for en meget ambitiøs udviklingsopgave, der kræver en dygtig leder. I bestyrelsen og partnergruppen var vi alle enige om, at Thomas er den bedste kandidat til at løse opgaven. Han er meget vellidt og respekteret i Kontrapunkt og har allerede skabt flotte resultater for os,” siger Bo Linnemann.

Thomas Gamst genindtræder som CEO i Kontrapunkt pr. 1. august 2014.