Af Peter Engholm info@bureaubiz.dk

Ungdomskonkurrencen i Danish Internet Award bliver mere inviterende. Og tidligere års vindere viser, at prisen er springbræt ind i bureaubranchen.

DIA Future bliver nu en konkurrence for alle under 30 år. Ungdomskonkurrencen under Danish Internet Award har eksisteret siden 2010, og den 7. udgave bliver således den mest udadvendte:

”Konkurrencer inden for kreativitet er ofte forbeholdt studerende eller young professionals. Nu åbner vi DIA Future for alle unge. Studerende og unge bureaufolk er selvfølgelig stadig velkomne, men vi ser prisen som et springbræt ind til branchen i stedet for alene at være en ungdomsaward for dem, der allerede er inde,” siger Martin Schultz, adm. direktør i det digitale bureau Plant, der i sin tid tog initiativ til prisen.

At DIA Future kan fungere som springbræt, bliver understreget af at kaste et blik på vinderne fra 2013 og 2014; Philip Bock og Morten Schmidt. Teamet kom siden til M&C Saatchi i London, hvorfra Philip Bock siden har skabt Sponsta, der forbinder instagrammere og brands. Morten Schmidt er nu på Republicas kreative hub; React.

Der er deadline for DIA Future 2016 den 16. februar, og allerede nu er der blevet taget godt imod tiltaget:

”Hvis vi virkelig interesserer os for fremtidens talenter, så skal vi også give dem taletid. Vi afholdt et briefing-event med i alt 60-70 deltagere. Det var en god start,” siger Martin Schultz og tilføjer:

”Vi håber, at DIA Future også bliver stedet, hvor faglighederne bliver blandet sammen. Techies, iværksætterspirer og kreative. Det er spor, der reelt ikke er så forskellige.”

Han har en forventning om, at DIA Future i år vil vokse i antallet af indsendelser – ikke kun fordi flere har mulighed for det, men også fordi man nu samarbejder med Aurora Youngsters. Her er tale om sammenbragte børn, idet forældrene – hhv. DIA og Aurora – i efteråret valgte at fusionere.

Bag DIA Future står udover Plant, der står for den daglige ledelse, både Danske Medier og Dansk Markedsføring.

Se regler, årets kunde samt brief for DIA Future her.

Opgradér til BureaubizPro og bring dig og dine kollegaer i front med vigtig viden om bureaubranchen.

Kom på forkant med vigtig viden om bureau- og marketingbranchen. 

Med Bureaubiz Pro får du:

  • Regnskabsrapporten og/eller Konkurrenceanalysen digitalt 
  • Fuld adgang til Bureaubiz.dk
  • BureauNyt
  • PersonNyt
  • Bureaubattle
  • Bureaukalenderen
  • Brancheanalyser
  • Udbudsvagten
Køb nu

Kommentarer