Dialogbureau udvider med to partnere og to chefer

Peter Engholm
25@mail.dk

En kreativ direktør og kreativ planner får nu partner-status på bureauet, der samtidig henter to nye kontaktchefer fra hhv. DialoguePeople og Zoomio.

RelationshusetGekko udvider nu partnerkredsen med to personer, således at kreativ direktør Helle Windahl og kreativ strateg og planner Thomas Rydahl optages som partnere pr. 1. januar 2012.

Beslutningen hænger tæt sammen med den udvikling, bureauet har været igennem i 2011, hvor man – via bureaukonkurrencer – har kunnet sige velkommen til bl.a. Tryg, Metroselskabet, et ikke-offentliggjort teleselskab og “et af verdens absolut største softwareselskaber”.

“Vi ser, at relationer bliver mere og mere tværorganisatoriske. De seneste12 måneder har vi været involveret i et langt større antal integrerede kampagner end tidligere. Vi har bl.a. samarbejdet med andre bureautyper, været med i branding- og innovationsprocesser, hvor relationer er blevet en vigtig ingrediens og arbejdet med filmprojekter som omdrejningspunkt for dialogen med kunderne. Det stiller på en dejlig udfordrende måde nogle andre krav at drive et relations-bureau i dag end et dialog-bureau for tre år siden”, siger Jan Køhler, direktør og partner i RelationshusetGekko.

Udviklingen betyder, at RelationshusetGekkko ryster posen på medarbejderfronten, hvor der reorganiseres, udvides og oprustes – så man nu er oppe på 31 medarbejdere. Dermed er bureauet efter en mindre bølgedal tilbage på niveauet fra for to år siden, og :

“Vi har ansat to nye kontaktchefer til styring af den voksende kontaktafdeling – Sara Trier, der var øverste kundeansvarlig hos Zoomio, og Sune Porsborg Børsen, kontaktchef hos DialoguePeople/NetPeople. Samtidig har vi udvidet med en god håndfuld kreative – både seniorer og yngre talenter,” siger adm. direktør og partner Maria Furbo.

RelationshusetGekkos partnerprogram vil åbne for flere partnere over tid. Bureauet har ikke udstukket faste regler for, hvornår og hvordan man bliver partner, men er sikre på, at ejerkredsen og den enkelte kan mærke, når tiden er inde. Beslutningen om at gøre Helle Windahl og Thomas Rydahl til partnere er en anerkendelse af de to nye partneres betydning for RelationshusetGekkos strategiske og faglige niveau- både retrospektivt og fremadrettet.

Helle Windahl har været på bureauet siden april 2009, efter en årrække på Kunde & Co Dialog, først som tekstforfatter og dernæst leder af afdelingen. Thomas Rydahl startede på bureauet i 2007 som tekstforfatter – men har siden 2008 haft plads i strategiafdelingen som ideudvikler og planner. Helle har siddet i bureauets ledergruppe, siden hun pr. 1. januar i år blev kreativ direktør. Thomas indtræder pr. dags dato i ledergruppen.