Digitalbureauet HTML24 åbner nyt co-working space

Emil Nørlund
emil@bureaubiz.dk

Iværksætteren og bureaudirektøren Bo Møller har åbnet et co-working space på Amager, hvor han håber at potentielle samarbejdspartnere vil flytte ind.

Efter at Rocket labs, som var et coworking-space for tech startups og digitale entreprenører, pludselig lukkede i april måned manglede stifteren af digitalbureauet HTML24 og startup’en Terapeut Booking et sted at samle sine virksomheder.

”Jeg synes, det var en skam at Rocket Labs lukkede og jeg stod pludselig og havde et akut behov for et nyt sted hvor begge mine virksomheder kunne bo”, fortæller Bo. 

Det gennemgribende behov for tag over hovedet betød, at Bo hurtigt måtte finde et nyt lejemål, hvilket lykkedes.

Bureaudirektøren stod dog nu med meget mere plads på hænderne, end han og hans ansatte skulle bruge. Derfor tog han konsekvensen og bestemte sig for at oprette et coworking-space ved navn 24Labs.

”Vi har simpelthen lejet 1.000 kvm og indrettet det som et super hyggeligt kontor med alt hvad man skal bruge som digital forretning i 2017”.

Samarbejder fremfor forretning
Bo Møller har ikke planer om, at der skal være en stor indtægt forbundet med det nye coworking space, fortæller han.

”Det er egentlig ikke min intention, at 24Labs skal være en stor indtægtskilde, idéen er egentlig bare, at gøre det muligt at have et rigtig fedt sted at arbejde for mig og mine kolleger”.

Bo fortsætter:

”Samtidig er det en fantastisk måde, hvorpå jeg selv og HTML24 kan være i konstant kontakt med nye små startups og freelancere, som måske arbejder på spændende nye koncepter, som man eventuelt kan samarbejde om”.

Der er både plads til medspillere og modspillere i Bo Møllers coworking-space.

Ikke kun til herboende
Bo har selv gode erfaringer med coworking-spaces i udlandet, og han hilser også omrejsende velkommen i 24Labs.

”Jeg er selv stor fan af hele ’digital nomad’-kulturen og har for nylig selv rejst rundt i et par måneder med min laptop i rygsækken, hvor jeg oplevede nogle fantastiske coworking-spaces i bl.a. Las Palmas i Spanien. Den mulighed vil jeg gerne være med til at tilbyde folk, der opholder sig i kortere perioder i København”.

24Labs åbnede den 1. maj – og du kan besøge dem her.