DigitasLBi skifter direktør

Peter Engholm
25@mail.dk

De 80 medarbejdere på det danske digitalbureau får ny chef, når Bettina Sherain fremover vil fokusere udelukkende på sin rolle som chef for DigitasLBi i Norden.

Der er skiftedag på DigitasLBi i København, når Bettina Sherain efter fire år på posten stopper som adm. direktør for bureauet. De seneste to år har hun tillige været CEO for DigitasLBi i hele Norden, og det er dén rolle, hun fremover vil fokusere 100 pct. på.

Den nye adm. direktør for bureauet i Danmark – med 80 medarbejdere –  bliver Christian Birk, som er rekrutteret internt. Han har arbejdet for DigitasLBi i fire år, senest med ansvar for opbygning af bureauets medierådgivning i Norden.

Bettina Sherain siger om valget af Christian Birk:

”Christian kombinerer en stærk ledelsesprofil med en dyb digital faglighed. Han har skabt imponerende resultater hos DigitasLBi, både i sin rolle som strategisk rådgiver for vores kunder, og som en del af det danske og det nordiske ledelsesteam.”

Selv siger Christian Birk om sin nye rolle:

”DigitasLBi har et team med både unge talenter og de erfarne specialister. Det danske kontor rummer desuden flere end 15 forskellige nationaliteter med en fælles passion for den digitale verden og fagligheden, som i sidste ende skaber den gode brugeroplevelse.”

Hvad angår Norden, så skal de fem kontorer i DigitasLBi fremover fungere som én samlet nordisk enhed for at udnytte potentialet på tværs af bureauets 250 medarbejdere i Danmark, Sverige og Norge.

Som et eksempel på det nordiske samarbejde, nævner bureauet selv, at det var et svensk-dansk team, der stod bag den nyligt omtalte kampagne for Volvo XC90, hvor den nye bilmodel blev lanceret og solgt, inden den var produceret.