Direktør forlader People Group

Peter Engholm
25@mail.dk

Kort før Morten Hershøj tiltræder som ny adm. direktør, er Kit Faber Boesdal fratrådt hos Dialoguepeople – som det fremgår af en usædvanlig udmelding på Facebook.

Det er ikke gået helt som planlagt siden Morten Hershøj, partner fra DM-bureauet Responsive, i midten af sidste måned blev ansat som ny adm. direktør i DialoguePeople. Nu er den hidtidige direktør i PeopleGroup, Kit Faber Boesdal, nemlig stoppet. Og tilsyneladende ikke i fuld enighed. Det stod bl.a. at læse på Facebook, hvor status-opdateringen lød:

“Kit har hævet sin arbejdskontrakt og holder advokat branchen i gang”

Det lyder som en barsk udmelding …

“Det er det nu ikke. Samarbejdet med Jan Duckert og Ronnie Job – ja, med ledelsen i PeopleGroup – har betydet meget for mig, både fagligt og menneskeligt. Men alting har sin ende, og efter tre år ville jeg gerne starte noget nyt”, siger Kit Faber Boesdal.

Men “advokat branchen” …?

“Det er forskellige opfattelses-scenarier, som vi lader eksperterne om. Det væsentligste er at komme videre. Og jeg er ved at lave et nyt setup, der integrerer kommunikation i virksomhedens forretningsstrategi – og re-tænker bl.a. måden for virksomheder at tiltrække de bedste kapaciteter – og denne proces kræver al min koncentration”, siger Kit Faber Boesdal.

Det har ikke været muligt at få en kommentar fra adm. direktør i People Group, Bjarne Spellerberg Orfelt.

Men da det blev offentliggjort, at Morten Hershøj var blevet ansat, sagde han til Bureaubiz:

“Kit har løftet opgaven flot og vil fortsat have en central rolle, fordi hun sammen med Morten Hershøj skal udvikle DialoguePeople yderligere”.