Direktørbytte i Hello Group

Peter Engholm
25@mail.dk

– men det bliver i familien, som har været igennem et hamskifte. Bureauet er klar til ny vækst, og stifter Jakob Langemark gør comeback på posten som adm. direktør.

Hello Group har været en igennem en turbulent periode med en sanering af partnerkredsen, et farvel til hele udviklingsafdelingen og et skift fra produktionstung til rådgivningstung – og bureauet er i øvrigt flyttet.

Som en slags markering af den nu afsluttede proces rokerer to direktører rundt. Stifter Jakob Langemark genindtræder som adm. direktør – en post, han sagde farvel til for godt halvandet år siden med disse ord til Bureaubiz:

“Jeg bruger for meget tid på det administrative – budgetter, regneark og lønforhandlinger – og ikke nok tid på det, jeg er allerbedst til: Konceptudvikling og iværksætteri”.

Dengang tiltrådte Peter Schmidt som adm. direktør, og han bliver nu COO – en funktion han har mangeårig erfaring med fra både PeopleGroup og Framfab.

“Der er organisatorisk gjort plads til, at Jakob fortsat kan kocentrere sig om det, han er bedst til – og han er stadig kontaktdirektør. Jeg vil som COO tage mig af alt det strukturelle og af den daglige drift,” siger Peter Schmidt.

Direktør-rokaden indikerer ifølge Peter Schmidt også, at Hello Group – igen – er klar til at vokse.

“Vi har været igennem en proces, hvor vi også har skåret i organisationen. Men man driver naturligvis ikke en virksomhed ved kun at trimme – og nu er alt på plads til, at visionerne kan træde tydeligere frem, med Jakob som administrerende,” siger Peter Schmidt.

For nyligt udvidede Hello Group den kreative ledelse med Michael Lee og Gustaf Hultberger, og Kathrine Færch Stadil er ny på posten som kontaktchef. Bureauet er på ca. 26 medarbejdere, men leder for tiden efter flere kontaktfolk, koncept-kreative, informationsartikter samt en planner.