Direktørskifte i PR-bureau

FiG

Burson Marstellers danske direktør flytter til en global toppost og erstattes gennem en intern rekruttering.

Burson Marstellers adm. dir., Maria Sennels, flytter nu videre til en global toppost i netværket. Hun kommer til at stå i spidsen for bureauets satsning på forandringskommunikation, og erstattes i Danmark af Kim Larsen.

Han er 36 år og uddannet journalist fra Danmarks Journalist Højskole samt HD(O). Han har været konsulent i 10 år, heraf de syv hos Burson-Marsteller.

Maria Sennels har i løbet af de seneste år sideløbende med jobbet som administrerende direktør i Danmark, opbygget et internationalt team af eksperter i forandrings- og ledelseskommunikation. Det er et forretningsområde i stor vækst, og Maria Sennels vil fremover koncentrere sig om at drive og udvikle dette område globalt og samtidig fungere som rådgiver for en række danske kunder.

“Flere og flere af verdens helt store virksomheder har fået øjnene op for, at effektive forandringsprocesser kræver ordentlige interne processer og knivskarp ledelseskommunikation. Vi har gang i flere meget store projekter, som jeg glæder mig til at koncentrere mig om samtidig med, at jeg ser frem til at bruge mere tid på at udvide vores globale forretning på dette område,” siger Maria Sennels.