Direktør-rokade i Kontrapunkt

Finn Graversen
fg@kabelmail.dk

Bureauets adm. dir. træder ud af direktionen og erstattes af en anden senior-partner, mens en tredje overtager rollen som adm. dir.

Designbureauet Kontrapunkt rokerer rundt i den øverste ledelse. Den hidtidige administrerende direktør, Jasmi Bonnén, stopper som adm. dir. og overlader posten til Thomas Gamst.

Samtidig overtager kreativ direktør Mads Quistgaard Jasmi Bonnéns post i direktionen. Jasmi Bonnén fortsætter i selskabet som en af fire senior partnere og direktør med fokus på forretningsudvikling og strategisk rådgivning til især Kontrapunkts større og internationale kunder.

“Thomas Gamst og Jasmi Bonnén har kørt et tæt parløb, hvor hun var adm. dir. og han havde ansvaret for vores consumer-aktiviteter. Rokaden sker, fordi Jasmi har ønsket at få mere tid til at arbejde med kunderne og strategi, og dette er i virkeligheden et spørgsmål om at få mest muligt ud af hende,” siger Bo Linnemann og fortsætter:

“Vi er en partnerdrevet virksomhed, hvor det giver mening at rokere lidt rundt ind imellem. Direktionen er mere en slags forretningsudvalg i forhold til partnerkredsen.”

Der er to founding partners – Bo Linnemann og Kim Meyer Andersen – samt tre senior partnere – Thomas Gamst, Jasmi Bonnén og Mads Quistgaard. Hertil kommer tre partnere – Nicoline Klareskov, Lars Larson og Svante Lindeburg. Senior-partnere har en lidt større ejerandel.

Kontrapunkt er landets næststørste designbureau med en bruttoavance i 2011 på knap 38 mio. kr., hvilket var et mulehår foran Bysted.