Af Peter Engholm 25@mail.dk

Peter Mahler Sørensen er stoppet som kommerciel direktør for at blive adm. direktør i ung designvirksomhed. Brandhouse kigger den kommende tid på sin ledelsesstruktur.

For netop et år siden tiltrådte Peter Mahler Sørensen en nyoprettet stilling på Brandhouse som kommerciel direktør.

Han kom til bureauet fra designmøbel-virksomheden Engelbrechts – eller rettere; han kom tilbage til bureauet, for i 10 år – fra 1998-2008 – bestred han en direktørpost på Brandhouse.

Nu går turen imidlertid tilbage til designet. Til den tre år gamle designvirksomhed Please Wait to be Seated, som er stiftet af den tidligere fotograf Thomas Ibsen.

Peter Mahler Sørensen er tiltrådt som ny adm. direktør og partner i virksomheden, mens Thomas Ibsen vil fokusere på at videreudvikle designkollektion og brand.

”Vi har store ambitioner og mener, at vi har vores berettigelse på en lang række europæiske og oversøiske markeder. Et arbejde vi nu vil kaste os over i en meget struktureret form,” siger Peter Mahler Sørensen.

Please Wait to be Seated er en udfordring, Peter Mahler Sørensen ikke kunne sige nej til – der er således ikke tale om et fravalg af Brandhouse:


”Jeg var kunde på bureauet fra 94-98, ansat på bureauet fra 98-08 og igen fra 2015. Stiig Helgens er en ven, og jeg vil altid føle mig tæt på bureauet,” siger Peter Mahler Sørensen.

Adm. direktør i Brandhouse, Stiig Helgens Binggeli, siger:

”Peter Mahler Sørensen har hjulpet os i et år med akut bistand på det administrative. Vi har diskuteret, om han skulle fortsætte her eller et andet sted. Det blev det sidstnævnte, men han vil fortsat være med i vores advisory board.”

Skal stillingen så genbesættes?

“I første omgang medfører det en lille omstrukturering. Vi vil herefter – sammen med bestyrelsen – kigge på ledelses- og partnerstrukturen på bureauet. Det vil vi bruge det kommende halve til hele år på,” siger Stiig Helgens Binggeli.

Kommentarer

Få nyhedsbrev

Tilmeld dig Bureaubiz’ ugentlige brief om bureauer, reklamefolk og marketing - og kom bedre rundt om branchen hver dag.

Tilmeld nyhedsbrev
En del af Creative Club