Direktørskifte i Vejle-bureau

Finn Graversen
fg@kabelmail.dk

Den hidtidige adm. dir. flytter over i et søster-bureau, og overlader ledelsen af Opening til bureauets kontaktdirektør.

Det er blot et år siden, at Leif Bojesen trådte ind som adm. dir. for Vejle-bureauet, Opening. Det skete efter, at Lars Bilde havde taget imod et job som chef for en anden Vejle-virksomhed, Isabella, der producerer camping-telte.

Nu har Leif Bojesen så selv besluttet at han vil videre. Han bliver dog i familien – og hans afløser er også fundet internt – nemlig i skikkelse af kontaktdirektør, Stephan Pors Knudsen.

“Jeg har  været en del af denne butik i rigtig mange år. Og for nogle måneder siden informerede jeg mine  partnere om, at jeg ønskede at stoppe, når vi havde  nået vores nuværende position. Derfor er det en helt  planlagt og udramatisk exit, når jeg starter 1. januar 2013 hos  PR-bureauet Related aps”, siger Leif Bojesen.

Related er en søstervirksomhed til Opening.

Selvom Stephan Pors Knudsen som kontaktdirektør kender bureauet godt, så skulle han lige tænke sig om, før han sagde ja til jobbet.

“Det er krævende tider at være bureaudirektør i, så den skule lige vendes inde i hovedet,” siger Stephan Pors Knudsen og fortsætter:

“Vi har gennem de seneste to år fokuseret bureauet på nogle helt  specifikke brancher, hvor vi har stor indsigt og knowhow. Det kan vi nu se resultatet af, og vi har i det seneste år haft en stor kundetilgang. Vi har bl.a.  sagt velkommen til spændende kunder som Rynkeby Foodservice, Rheinzink Danmark, Euro Poultry, Dr. Oetker og Økologisk Landsforening Foodservice.”

Stephan Pors Knudsen er 44 og har været med på bureauet siden 1998 med enkelte afbrydelser på “både den ene  og den anden side af bordet” – bl.a.  som marketingchef hos Fakta.