Dokumentar skal brande fysioterapikæde

Pia Osbæck
pia@bureaubiz.dk

Kevin Magnussens samarbejde med Protreatment bliver til minidokumentar, der skal brande kæden.

En minidokumentar i fem afsnit skal markedsføre fysioterapikæden ProTreatment. Historien i dokumentaren handler om, hvordan racerkører Kevin Magnussen træner og forbereder sig til at køre et Formel 1-løb.

Sammenhængen mellem Kevin Magnussen og ProTreatmen er, at fysioterapikæden stiller en personlig træner og fysioterapeuter til rådgighed for Formel 1-køreren.

Ejeren af ProTreatment, Thomas Jørgensen, følger selv meget med i Formel 1, og er ofte med i garagen ved løb rundt omkring i verden.

“Vi har samarbejdet med Kevin Magnussen siden World Series i 2013, som var adgangskravet til Formel 1, og vi synes, at det var sjovt at fortælle historien om det samarbejde, vi har fået opbygget gennem årene, og hvor meget det kræver at køre sådan en racer. Samtidig var det også en oplagt måde at skabe opmærksomhed om det, vi gør – både for professionelle og amatører,” siger Thomas Jørgensen i en pressemeddelelse.

Dokumentaren er produceret af content marketing-bureauet Brand Movers. Instruktør på dokumentaren og partner hos Brand Movers, Alexander Aude:

“Nysgerrige seere har ikke tidligere fået et indblik i det personlige bånd, der er mellem Kevin Magnussen og teamet af fysioterapeuter. Samtidig var fortællingen om hverdagen med træning og forberedelse, om smerterne og de mentale udfordringer aldrig rigtigt blevet lavet. Det havde vi her en unik mulighed for at gøre sammen med ProTreatment frem imod første løb i Formel 1 sæsonen.”

Udover at dokumenteren skal udbrede kendskabet til Protreatment, er formålet også at motivere målgruppen til at træne, siger Amalie Holm, der er hyret ind som ProTreatmens eksterne marketingchef:

“Dette gøres via bottom funnel-spor, hvor målgruppen kan få adgang til Kevin Magnussens træningsprogram udviklet af hans ProTreatment fysioterapeuter.”

De fem afsnit bliver distribueret som native-indhold på euroman.dk, på ProTreatments eget website, på Youtube, SoMe samt på Kevin Magnussens digitale platforme – heriblandt Instagram.

Traileren til serien kan ses her:

Alle afsnittene kan ses her