Dokumentarinstruktør bag nye film for Forsvaret

FiG

Ogilvy er debuteret for forsvaret – og de første film er lavet af instruktøren bag Ekstra Blads filmen.

Ogilvy vandt i efteråret konkurrencen om det store budget for Forsvarets rekruttering. Kampagnen har nu været i luften siden lige før jul – bl.a. med to film, der er instrueret af Mikala Krogh, som i efteråret blev kendt for sin roste dokumentar om Ekstra Bladet.

Valget af en dokumentar-instruktør begrundes således:

”Vi har talt med en lang række dygtige undervisere fra officersuddannelserne og Forsvarsakademiet for at få et indblik i ledelsesteori i militær sammenhæng – og det er et meget spændende og nuanceret fagområde. Det ville vi gerne have frem. Det ægte udtryk var helt afgørende for os. Vi lader virkelige undervisere fra Forsvarsakademiet dele ud af deres egne tanker og teorier. Derfor valgte vi at samarbejde med en dygtig dokumentarinstruktør som Mikala Krogh, og vi er meget glade for, at hun har hjulpet os med at skabe både flotte og ægte fortællinger”, siger Signe Zacher Carlsen, tekstforfatter ved OgilvyOne og kreativ ansvarlig for kampagnen.

Filmene er en del af en ny integreret kampagne, der viser, hvordan Forsvarsakademiet uddanner officerer til gode ledere. Hvis man ikke i forvejen kender Forsvarets uddannelser, bliver man måske overrasket over, at ledelse bl.a. handler om kærlighed og frihed – og om at fortælle historier, der skaber mening.

”Strategien var bl.a. at tale om faget ledelse fremfor alle fordelene ved uddannelserne. Vi ville give målgruppen brugbar viden indenfor et felt som interesserer dem – og som Forsvaret ved rigtig meget om. Vi siger ikke, at vi er kloge, vi viser, at vi er det. Forsvaret er kendt for styrke og muskler – vi viser, at der også er hjerne. Desuden har vi rykket ved brandstrukturen, så afsenderen er Forsvarsakademiet, for at underbygge den akademiske troværdighed”, siger Thomas Martin Hansen.

https://www.youtube.com/watch?v=0bDYbgMjP1U

Casefilm om ledelse:

Kampagnens hjemmeside findes her