DR får ny kommunikationschef

peng

Kulturministeriet trak i DR’s kommunikationschef, og DR har fundet afløseren på Als – nærmere bestemt hos Danfoss.

DR holder skiftedag på posten som kommunikationschef. Den 1. februar stoppede Louise Brincker efter godt fem år for i stedet at tiltræde som chef for det nye samlede ledelses- og kommunikationssekretariat i Kulturministeriet.

Hos Danfoss i Nordborg på Als har DR fundet personen, der pr. 1. marts får ansvaret for DRs kommunikationsenhed med omkring 20 medarbejdere. Afdelingen har ansvaret for DRs eksterne og interne kommunikation.

Det bliver den 36-årige Lasse Bastkjær Jensen, der siden 2013 har været chef for presse, sociale medier, besøgstjeneste og web hos Danfoss. Før da var han i en årrække hos TDC, bl.a. som pressechef og underdirektør for ekstern kommunikation.

Til dr.dk siger Caroline Reiler, der er direktør for DR Rådgivning, Strategi og Kommunikation:

”Public service handler ikke mindst om, at DRs indhold skal være med til at skabe samtale og debat mellem mennesker. Og det er vigtigt, at DR aktivt og synligt er med i debatten – både om vores indhold og vores opgaver. Det, tror jeg, Lasse Bastkjær er den helt rigtige til at sikre.”

Lasse Bastkjær Jensen glæder sig – med disse ord – til sit nye job:

”Stort set alle i Danmark bruger DR, har en holdning til DR og engagerer sig i DRs programmer. Det stiller store krav til, at DR kommunikerer klart og engagerende.”