Drømmekunde? Bureau skal hjælpe iværksætter med at bygge nyt firma

Finn Graversen
fg@kabelmail.dk

Entreprenøren og en af mændene bag HusCompagniet er fri af forpligtigelser og vil i gang igen.

Michael Mortensen er en entreprenant herre – det understreges af Huscompagniet, der er et stort og markant brand inden for byggebranchen.

Michael Mortensen var med til at stifte det, og han tjente siden en formue på at sælge det til kapitalfonde.

Nu er han på vej ind på dette marked igen – og det sker med hjælp fra Horsens-bureauet, Superego, der med Anders Juel i spidsen også har gjort godt opmærksom på sig selv. Bureauet toppede som Danmarks mest veldrevne i Bureaubiz Performance Index (BPPI), som er en del af den årlige bureaurapport med nøgletal på omkring 240 bureauer.

Superego er valgt som leadbureau og har været med til at bygge det nye firma op helt fra bunden.

“Vi har arbejdet på projektet siden efteråret 2015, og flere faser er klar til eksekvering. I fase et er der tale om udvikling af navn og grundliggende identitet og kommunikation”, siger Anders Juel.

Navnet er blevet Hybel og ambitionen er at bygge 200 huse om året, men allerede inden navn eller hustegninger var på plads, var der solgt 10 huse.

Baggrunden for, at Michael Mortensen nu går ind på markedet igen er, at HusCompagniet er blevet solgt. Og derfor føler Michael Mortensen sig fri til at gå i gang igen.

”Jeg ville ikke konkurrere mod dem, jeg solgte til, men da FSN Capital solgte videre, syntes jeg, at mine moralske forpligtigelser var ovre,” siger Michael Mortensen til Børsen.

Han har ikke ligget på den lade side siden salget. Michael Mortensen har stået for opbygningen af Casa, der opererer inden for erhvervsejendomme – og nu har en omsætning på over en milliard kroner.