Af Pia Osbæck pia@bureaubiz.dk

Brandhouse vokser inden for content marketing og det sammen med billigere priser inden for professionelt udstyr, har fået bureauet til at investere i professionelt 'legetøj'.

Brandhouse har investeret i en drone, som de kreative unge på bureauet får lov at eksperimentere med, for man skal naturligvis ikke gå ned på udstyr, som pr-direktør Thomas Schmidt Jørgensen udtrykker det.

Men det er nu ikke den primære årsag til, at Brandhouse udover investeringen i dronen, også har købt et 360 graders kamera og andet professionelt filmudstyr:

”Der sker rigtig meget i content-markedet for tiden, og kategorien spænder efterhånden vidt fra mobilbilleder skudt direkte fra lommen til ekstremt ambitiøse produktioner,” siger Thomas Schmidt Jørgensen og fortsætter:

”Vores content-afdeling har for alvor fået vind i sejlene, og de brands, vi samarbejder med, vil gerne have ambitiøst content, der adskiller sig og engagerer dem, der ser det.  Og med efterhånden mere jordnære priser på professionelt udstyr og egne kreative kræfter i huset, så kan vi give dem det til både en fornuftig pris og i en imponerende kvalitet.”

Content marketing i vækst

Content marketing er et område, der er vokset kraftigt det seneste halve år hos Brandhouse. Kunderne vil gerne på egne og sociale medier og selvom det ikke er en tv-reklame, skal kvaliteten gerne være i orden, mener Thomas Schmidt Jørgensen.

”Der bliver lavet en del content, hvor kvaliteten ikke er i orden, og hvor kundens brand kun er svagt eller slet ikke repræsenteret. Med vores eget professionelle udstyr, kan vi producere indhold i en meget højere kvalitet og vi laver mere og mere af det for både nye og eksisterende kunder som bl.a. Interflora, Rådet for Sikker Trafik, Aalbæks Specialiteter og Amager Centret,” siger han til Bureaubiz.

Det kræver certifikat at flyve med en drone og bureauet er i øjeblikket i gang med at få flere medarbejdere uddannet som drone-piloter. En uddannet drone-fotograf, som bureauet samarbejder med, har lavet en testfilm for bureauet, hvor man viser, hvad den nye drone kan.

360 grader kameraet er allerede i gang, men resultaterne kan endnu ikke vises, da de er i post-produktion. Men bureauet vil gerne vise to film, der er skudt med professionelt Leica-udstyr.

Kommentarer

Få nyhedsbrev

Tilmeld dig Bureaubiz’ ugentlige brief om bureauer, reklamefolk og marketing - og kom bedre rundt om branchen hver dag.

Tilmeld nyhedsbrev
En del af Creative Club