Duckling-stifter bag kreativt postproduktionshus

peng

Det internationale postproduktionshus The Chimney pot har i al stilhed åbnet en søsterafdeling København.

Svenskejede The Chimney Pot er et af Europas store postproduktionsselskaber med kontorer i Stockholm, Warszawa, Berlin, Dubai, Kiev, Oslo – og nu altså København.

Det nye Chimneypot Cph er ejet af Rasmus Lindén, stifter og tidligere medejer af Duckling, samt af Rolf Solhman og Henric Larsson, CEO Chimney Pot Group.

Chimneypot Cph har været i gang en måned – godt i gang, understreger Rasmus Lindén i en pressemeddelelse, der også fungerer som et slet skjult joboplsag:

“Det første job, vi lavede, var Volbeats nye musikvideo, og vores flame artist James Johnston har netop færdiggjort Britney Spears “Hold it agains me” musikvideo. I næste uge går vi i gang med TV2s valgproduktion, og det glæder vi os til. Faktisk har vi så travlt, at hvis man er talentfuld og ude efter et spændende job, er man meget velkommen til at komme ind til os og få en snak,” siger Rasmus Lindén.

Chimneypot Cph har desuden lavet en række reklamefilm i den første måned, og kundelisten omfatter bl.a. Bacon, Kunde & co., BBDO og Wibroe Duckert & Partners.

“Vi vil gerne arbejde med de bedste kreative i film- og reklamebranchen og har derfor valgt at besætte alle stillinger med senior digital artister. Vores hovedfokus er på kreativitet og kvalitet, og det var tiden altså moden til. Desuden har vi været så heldige, at fem af branchens dygtigste havde lyst til at være del af Chimney Pot Cph og nu arbejder sammen her i huset,” siger Rasmus Lindén.