Eks-bureaudirektør bliver ny direktør hos Aller

FiG

Kim Chr. Hvidkjær har en fortid hos bl.a. TBWA. Nu skifter han branche og bliver kommerciel direktør hos Aller.

Aller Media har nu fundet en nye kommerciel direktør som afløser for Per Ingdal, der forlod selskabet sidste sommer oven på skandalen om Se og Hørs brug af en kilde i Nets.

Valget er faldet på en person med rødder ned i bureaubranchen. Der er tale om Kim Chr. Hvidkjær, som frem til 2009 var adm. dir. og partner i TBWA. Han kom til TBWA gennem salget af sit digitale bureau, Shockwaved, til netop TBWA.

Netop hans digitale kompetencer spiller en rolle i ansættelsen som ny kommerciel direktør hos Aller.

“Foruden sin erfaring fra en række vellykkede startups, har Kim Chr. Hvidkjær et indgående kendskab til at drive digital forretning og forretningsudvikling og vil med sin indsigt i disse områder bidrage til, at vi bliver endnu stærkere på digital udvikling. Vi skal hele tiden udvikle os og være på forkant i kampen om vores læsere og kunder – og her er Kim den helt rette til at få det kommercielle ansvar,” siger koncernchef Pål Thore Krosby og fortsætter:

”Kims primære opgave bliver at videreudvikle hele vores kommercielle forretning og dermed give yderligere kraft til vores eksisterende udgiverforretning. Derudover skal han bidrage til at skabe nye forretninger i koblingen mellem medieforretningen og de opkøbte virksomheder inden for Leisure og Media Marketing.”

Kim Chr. Hvidkjær indtræder med ansættelsen i Aller Medias topledelse med reference til Pål Thore Krosby.

”Aller Media har med deres Safari-strategi taget kampen op i et marked, hvor forandringer er nødvendige, og jeg er beæret over at få lov til at være med på det hold, der sammen skal sætte retningen for en meget spændende virksomhed,” siger Kim Chr. Hvidkjær.

Han har i de seneste par år primært været aktiv som bestyrelsesmedlem og investor i en række selskaber og start-ups. Efter afgangen fra TBWA var han i et par år med i et konsulenthus, Quadric, der var stiftet af den tidligere Kunde & Co mand Michael Sherain. Her trådte han ind i 2009 sammen med en anden bureaumand, Søren Berg, der kom fra et job som adm. dir. i Bergsøe 4 og som nu er adm. dir. i MSL Group.